miercuri, 24 ianuarie 2018

Ai renuntat la visurile tale?


Indoiala isi gaseste loc printre visurile noastre. Ne imaginam viata perfecta, scene extraordinare, dar marginile sunt in ceata. Desi ne putem vizualiza scopurile, nu putem crede mereu in abilitatea de a le realiza; asa ca, renuntam.
Acum, imagineaza-ti ce s-ar intampla daca ai putea reduce la tacere acele ezitari, daca ai invata sa ignori negativitatea si sa mergi inainte. Uite un indiciu: ai deschide usi spre noi realizari si ai incepe sa traiesti o viata noua, care seamana tot mai mult cu cea pe care ti-o doresti.

vise, visuri, vieaza, tel, viata, citat


Adu-ti aminte de motivatia ta

Viata e plina de intreruperi. Timpul trece repede si ne concentram pe lucrurile marunte pe care trebuie sa facem in fiecare zi, cautandu-ne scuze si uitand de scopurile noastre. Intrerupe acest cerc prin a incepe sa scrii pe hartie ceea ce iti doresti cu adevarat. Nu-ti fie frica sa visezi maret – s-ar putea sa iti ia mai mult timp sa ajungi la destinatie, dar timpul mereu se misca; asa ca, de ce sa nu ne miscam cu el?
Prin a-ti aduce aminte pentru ce lucrezi, vei gasi puterea interioara de care ai nevoie sa mergi mai departe. Cu destula determinare, visurile tale vor fi in curand nu doar posibile, ci inevitabile.

Imbunatatirea calitatii vietii

Cand iti recunosti ambitiile si decizi sa nu renunti niciodata, lumea ti se va parea mai buna, mai minunata. 

dimineata, chef, energie, curaj, viata, frumoasaCu un motiv de a te da jos din pat in fiecare dimineata, visatorii sunt mai energizati, mai capabili sa munceasca repede, si mai probabil sa inspire pe altii. Cand iti doresti ceva mai bun, obstacolele zilnice se micsoreaza la o marime normala. Vei avea perspectiva si inspiratia sa cuceresti provocarile si frica o sa faca un pas inapoi.  




Daca nu tu, atunci cine?


Visurile tale sunt ale tale si doar ale tale. Si le ai cu un motiv. 
Nimeni nu ti le va indeplini pentru tine. Daca iti pui aspiratiile pe pauza, sau daca te convingi ca nu esti capabil, renunti la o parte din tine.
Nu lasa sperantele sa dispara, refuza sa te scufunzi in regret. Nu e niciodata prea tarziu sa incepi, dar trebuie sa incepi – succesul s-ar putea sa fie mai aproape decat crezi.

citat, imaginatie, obiectiv, minte, gandeste, concepe

Ce o sa spuna ceilalti

E cineva care iti spune ca e imposibil? Aceasta e viata ta si scopul tau! Singura persoana care poate sa iti ia asta esti tu. O sa existe mereu persoane care o sa vrea sa te descurajeze, in loc sa ii crezi, crede in tine! Ia negativitatea lor, foloseste-o ca si combustibil si dovedeste-le ca poti. Unii o sa iti dea sfaturi chiar si atunci cand nu au acelasi scop cu tine, cand nici macar nu stiu nimic despre domeniul tau sau ei nici macar nu au realizat ceea ce vrei tu sa realizezi. 
Urmeaza-i pe cei care au atins un scop asemanator cu al tau, mentori dedicati, perseverenti care au un impact pozitiv asupra oamenilor din jurul lor. Nu te uita unde esti tu momentan, ci unde vrei sa ajungi. Pastreaza mereu in minte destinatia si cauta sa devii acea persoana, bucurandu-te  de lectiile pe care le inveti pe parcurs. 

Gaseste bucatile care lipsesc

Cateodata visurile tale sunt ascunse, alte dati ele cresc atat de puternic incat nu le mai putem permite sa le tinem ascunse. Indiferent unde sunt ingropate sperantele tale, fa ziua de azi acea zi in care le scoti la suprafata. Uita-te la piesele puzzlelui si vezi care e drumul tau. Daca a-ti atinge scopurile pare imposibil, asta e doar pentru ca te uiti la destinatie fara a te uita la harta.
Stii ce vrei. Uita-te la ceea ce faci acum si intreaba-te: 
muncesti  spre  a-ti atinge scopul tau?

E timpul sa iti schimbi mentalitatea. Esti cu noi? 
Esti gata sa treci "testul vietii tale"?
Poti sa dai un clic pe linkul de mai jos si sa vezi de trei ori "Proiectul Parghia"
Sigur ca poti! 
 Clic aici: http://afacereatacom.blogspot.com/2019/01/proiectul-parghia.html

Experimenteaza acum bunastarea in viata ta si a celor dragi....
...pentru ca poti si meriti mai mult decat crezi sau ai acum!

 Succes! 

Cu drag Teo si Grig

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu