miercuri, 25 mai 2016

Prevenirea unei urgente financiare

Cum previi o urgenta financiara?

Oamenii care castiga bani multi in aceasta industrie, in ziua in care incep sunt entuziasmati, in urmatoarea zi sunt si mai entuziasmati, iar daca te uiti la ei peste 2, 3, 5 ani sunt si mai entuziasmati. Oricine ar putea fi entuziasmat pentru 15 minute, 15 zile sau poate 30, dar cheia liderilor e ca au entuziasm pe tot parcursul vietii. De aceea asta e important.

munceste de acasa, calculator, onlineCineva a sunat la biroul nostru si a intrebat cum sa faca bani repede, deoarece are de platit facturi neprevazute. Raspunsul meu a fost: trebuia sa muncesti din greu acum 6 luni sau un an, astfel acum nu ai fi avut o urgenta. Solutia e sa ai entuziasm, sa muncesti din greu (chiar si in weekend-uri), sa ramai concentrat si nu o sa existe “urgente financiare”.

Poti vedea video-ul in engleza aici: https://www.youtube.com/watch?v=6NQlho_2cLg

Daca vrei sa vezi cum functioneaza produsele Talk Fusion, acum le poti incerca gratuit pentru 30 de zile. E simplu! Intri pe acest link, dai click pe butonul "Try it free" din partea dreapta si completezi cu datele tale: http://1096284.jointalkfusion.com/ 
Pe urma vrei primi tutoriale cum sa folosesti produsele ca sa iti dezvolti afacerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu