miercuri, 18 mai 2016

Clubul 40 – 40 – 40


De ce crezi ca majoritatea oamenilor nu fac bani in viata?

La aceasta intrebare raspunde Bob Reina in video numarul 16 cu sfaturi. 

Majoritatea sunt in grupul numit 40 – 40 – 40. Adica muncesc 40 de ore pe saptamana, pentru 40 de ani, ca in cele din urma, cand se pensioneaza sa castige doar 40 % din cat ar fi putut castiga. 96% dintre americani se pensioneaza la nivelul de saracie sau mai jos. De ce se intampla asta? Eu cred ca motivul principal este urmatorul: majoritatea oamenilor nu au fost invatati cum sa faca bani, ci cum sa mearga la scoala, sa isi ia un serviciu. 

Dar stim care e rezultatul acestor pasi – se vor pensiona aproape faliti. Solutia e sa te implicit intr-o afacere, in acest caz o afacere pe care o poti face de acasa, care poate prin puterea parghiei sa faca ca timpul si eforturile altor oameni sa contribuie la venitul tau.

Chiar daca nu ai dormi deloc intr-o saptamana, ai avea 24 de ore/ 7, adica 168 de ore in total. Cei mai multi oameni dau timpul pe bani, dar ce va putem invata noi e cum sa folosesti parghia in avantajul tau, astfel timpul si eforturile altor oameni sa contribuie la venitul tau. Daca oamenii invata acest secret, nu vor mai face parte din clubul 40 – 40 – 40.

Puteti vedea video-ul in engleza pe acest link:  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu