sâmbătă, 12 martie 2016

De ce nu folosesti video in Email Marketing?


Potrivit unui studiu realizat de Relevancy Group (o companie importanta care se ocupa de studii de piata), daca incluzi video in campaniile de marketing trimise prin email, venitul va creste cu 40%. Internetul se dezvolta mereu, dar durata noastre de concentrare scade, de aceea video s-a dovedit metoda cea mai buna de a atrage persoanele spre tine si afacerea ta.  Includerea unui video in email poate creste ratele de deschidere cu 20% si rata clickurilor de 2/3 ori. Video-ul este mult mai eficient decat scrisul, asigurand rezultate instante.  De asemenea, te ajuta sa-ti exprimi personalitatea brand-ului mult mai simplu. Daca o fotografie face cat o mie de cuvinte, atunci un video de 60 de secunde valoreaza 1,8 milioane, potrivit Dr. James McQuivey de la Forrester Research.
marketing, money, business, dezvolta-ti afacerea


Iar unul dintre pionerii in domeniul video este Talk Fusion. Compania a devenit al 8-lea cel mai mare furnizor online de video, din lume. Iar produsele oferite sunt: Video Email, Video Newsletter, Conferinte, Transmisii Live, Formularul de inscriere – ce poate fi postat pe site-ul personal pentru a te ajuta sa-ti formezi o baza de date cu cei interesati si datele acestora, apoi poti folosi Video Autoresponder – care le va trimite mesaje video alese de tine, pe o perioada de timp si la un anumit interval, tot alese de tine. Toate acestea le gasesti incorporate in Connect. Ai totul la indemana si e simplu de utilizat, in plus compania iti ofera asistenta si tutoriale prin care sa inveti sa folosesti produsele.   
Daca ti-a placut articolul/ vrei sa stii mai multe, lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un email si o sa-ti dau mai multe informatii. 


Un comentariu:

  1. Mai mult , pentru o perioada ..poti prinde promotia 30 de zile Gratis toate produsele. Merita incercat, nu vei avea ce regreta. Eu stiu, prietenii stiu. :)

    RăspundețiȘtergere