sâmbătă, 26 martie 2016

De ce e tot mai popular video marketing-ul?

Video marketing-ul a fost ales unul dintre stelele care se inalta pe coridoarele marketing-ului, multumita integrarii sociale si investitiilor facute de gigantii internetului. Castiga un loc vital in planurile de marketing ale companiilor majore, pentru a se conecta cu consumatorii si sa-i converteasca in clienti care platesc.
Ti se pare o reclama exagerata? Uite statisticile care dovedesc asta. Potrivit Syndacast, 74% din traficul de pe internet din 2017 o sa fie video. Si nu doar atat – studiile arata ca daca folosesti cuvantul „video” in subiectul unui email poate creste rata de deschidere cu 19% . potrivit Twitter, video si pozele primesc cele mai multe re-tweeturi.
Cativa factori majori care au contribuit la popularitatea video-urilor sunt mai jos:
retele sociale, social media, postari, tweeturi, re-tweeturi, mean tweets

Facebook isi imbunataste strategia video
Anul trecut, Facebook a anuntat ca vizualizarile de video s-au dublat – de la 4 miliarde pe zi la 8 miliarde pe zi, in 7 luni.  Aceasta crestere zguduitoare subliniaza potentialul video-urilor pentru reclame, pastrandu-i pe vizualizatori angajati si crescand numarul lor. Facebook a lansat anul trecut posibilitatea de a vedea video-urile in timp ce te uiti prin News Feed. De asemenea, testeaza un video Feed, unde sa vizualizezi toate video-urile sharuite in reteaua ta. Facebook incearca sa creeze o infrastructura cu cat mai mult video, dar si marketerii profita de potentialul lui.
Beneficii SEO
video, Youtube, Facebook, perne, retele socialeVideo-urile au un impact direct asupra motoarelor de cautare. Google detine Youtube si ca sa dea userului o experienta de cautare satisfacatoare, ajusteaza algoritmii de cautare astfel incat rezultatele video apar printre primele.
Usor pentru ochi, dar si pentru creier
Oamnii sunt supraincarcati cu informatii pe care nu le pot procesa. Video-urile reprezinta ceva fresh, usor de procesat vizual intr-o mare de texte (probabil deja acest articol te-a plictisit, trebuia sa postez un video). Sa creezi un impact prin Video e mult mai usor.
Potential viral
share, Facebook, Tweeter, popularitate, video Userii mai degraba o sa dea share unui video decat altei forme de continut. E un instrument de afacere grozav ca sa iti arati viziunea, expertiza, produsele, serviciile, stirile companiei si alte anunturi.

Omori mai multe pasari cu o piatra
Orice segment de clienti ai ca target, video-urile te pot ajuta. Obiectivele de a educa, amuza, inspira si de a sensibiliza pot fi atinse prin video. Cercetarea Animoto spune ca 96% din consumatori considera ca video-urile ii ajuta cand decid ce cumpara online. Iar 58% spun despre companiile care produc video ca sunt mai de incredere.

Concluzia
Video-urile aduc trafic si angajare, transforma informatia mai bine decat alte continuturi si promoveaza incredee in brand si produsele sale. Nu e de mirare ca Video devine o componenta critica din mixul de marketing al companiilor.
Asa ca de ce sa nu incerci gratis 30 de zile produsele video de la Talk Fusion? Din 12 aprilie s-au lansat Pachetele "Incearca inainte sa Cumperi". Daca vrei sa afli mai multe, vezi datele mele de contact si trimite-mi un mail pentru a primi unul din cele 200 de pachete Gratuite . 
Apropo, nu mai sunt 200 , iar numarul scade in fiecare zi . 
Inscrie-te acum : https://1096284.talkfusion.com
 Succes! 
Relatii : aum_grig@yahoo.com
 sau Tel: 0752 127 398 
Articol de pe: http://www.huffingtonpost.com/swati-joshi/why-video-marketing-is-th_b_9230342.html

PS: Daca ti-a placut articolul, lasa-ne un comentariu, da un share sa il vada si prietenii tai sau fa un video despre el. Mersi! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu