marți, 2 februarie 2016

5 lucruri importante

Oricine incepe aventura unei noi afaceri vrea sa stie „primul lucru” pe care ar trebui sa il stie despre succes. Dar, de fapt, nu exista doar un singur „prim lucru” pe care ar trebui sa il stie. Mai jos sunt cateva lucruri principale sugerate de Bob Reina, niste sfaturi valoroase care, poate, nu le stiai.

Sa ai un vis.
Visul tau e motivul pentru care vrei sa ai succes! Oricare mare realizare a fost facuta din cauza unui vis, care sa reprezinte motivatia si combustibilul pentru care sa duci la bun sfarsit ceva. Poti sa-ti descoperi visul intrebandu-te: „Daca as avea toti banii din lume si tot timpul sa ma bucur de ei, cum ar fi viata mea diferita?” Raspunsul la aceasta intrebare e visul tau – motivul pentru care vei atinge succesul.

Dedica-ti timpul.
Lucrurile bune nu vin de la sine. Dureaza – si trebuie sa dedici din timpul tau.O persoana noua care e la inceput ar trebui sa isi rezerve cel putin 7-10 pe saptamana pentru afacerea Talk Fusion. Oricat mai putin de atat nu e suficient si va duce spre esec. De asemenea, trebuie sa gandesti pe termen lung. Ca si oricare afacere, nu te poti astepta la succes din primele 2 luni. Dedicarea ideala e de 2-5 ani, sau ar fi indicat sa te implici cel putin un an in afacere: timp in care sa inveti, sa ai experiente, sa cresti afacerea si sa o dai mai departe.

afacere, parteneriat, business, bani, cash
Spune, nu vinde.
In general, oamenilor le este frica de respingere, fiindca refuzul face parte din „vanzari”. De aceea, majoritatea sunt coplesiti de frica de „Nu”. Dar la Talk Fusion nu „vindem”, ci impartasim oportunitatea afacerii Talk Fusion cu o „piata calda” de prieteni, familie si contacte, doar spunandu-le, si nu prin vanzare. Le spui despre prezentarea oportunitatii, despre site unde pot sa vada mai multe detalii, apoi vei primi ajutor cu apelul in 3 si cum sa intri in sistem.

Inceteaza sa te tot pregatesti pentru a incepe
computer, munceste acasa, bani, Talk Fusion, video Oamenilor le place sa planuiasca. Desigur, pregatirea si cunostintele sunt un lucru bun,dar multi folosesc pregatirea ca o scuza pentru a nu actiona. Acestia se numesc „tocilari”. Lor le place sa se pregateasca, sa citeasca manualele si ghidurile din nou si din nou, dar nu actioneaza. Nu suna niciodata, nu invita pe nimeni sa vada afacerea, nu isi dau cu adevarat sansa sa aiba succes. Nu mai fi un „tocilar”. Concentreaza-te pe activitati care iti aduc venit si devino un Profesionist care isi construieste o afacere prospera.

Principiul „zboara in 72 de ore sau mori”
Acesta se refera atat la prioritate, cat si la nivelul de angajament. Adica, ce faci in primele 72 de ore de la inscriere o sa determine nivelul tau de succes. Daca ii acorzi prioritate afacerii, sansele de succes o sa fie mult mai mari. Daca o tratezi cu lejeritate, iti poti pierde motivatia, concentrarea pe vis .... si o sa devii un tocilar care nu actioneaza. Ai o fereastra de 72 de ore in care sa setezi tonul pentru viitorul afacerii tale. Cand incepi afacerea trateaz-o ca si cum viata ta ar depinde de asta. Visul tai sigur depinde!

Cu siguranta sunt multe lucruri „principale” lucruri pe care sa le consideri cand incepi afacerea Talk Fusion. Poti sa le gasesti, impreuna cu alte sfaturi si perspective in video-urile de pe canalul de Youtube al companiei - cele originale, iar cele traduse pe canalul meu, sau poti sa-i ceri sponsorului tau. Avem toate materiale necesare care sa te ajute sa-ti pui afacerea pe picioare si sa-ti indeplinesti visurile.

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu